Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων EGI-Engage, EUDAT2020, OpenMinTeD της ΕΔΕΤ Α.Ε και του έργου «Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών της ΕΔΕΤ Α.Ε. για την ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης Ευρωπαϊκών Έργων, προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας τεσσάρων έως δεκατριών μηνών και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31/05/2018, με δοκιμαστική περίοδο δύο (2) μηνών, για την υλοποίηση των ακόλουθων αντικειμένων: α. Υπηρεσίες αναλυτή/προγραμματιστή Δικτυακών Υπηρεσιών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου EGI-Engage, β. Υπηρεσίες αναλυτή/προγραμματιστή Δικτυακών Υπηρεσιών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου EUDAT2020, γ. Υπηρεσίες αναλυτή/προγραμματιστή Δικτυακών Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων EGI-Engage και CEF eID, δ. Υπηρεσίες Διαχείρισης έργων ανάπτυξης υπηρεσιών και λογισμικού στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος OpenMinTeD και του έργου «Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών από την ΕΔΕΤ Α.Ε. προς την ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα», μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα ως άνω αντικείμενα.
Η αναλυτική προκήρυξη περιέχεται εδώ και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 28 Απριλίου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.