Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο του έργου «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών από την ΕΔΕΤ Α.Ε. προς την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή κοινότητα»

Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο του έργου «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών από την ΕΔΕΤ Α.Ε. προς την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή κοινότητα» 

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης του ως άνω έργου, προτίθεται να αναθέσει έξι (6) συμβάσεις έργου μέγιστης διάρκειας εικοσιτεσσάρων (24) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την υλοποίηση των ακόλουθων αντικειμένων: α. Παροχή υπηρεσιών με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υποστήριξη εφαρμογών για ηλεκτρονικές υπηρεσίες στον χώρο της Ακαδημαϊκής/Ερευνητικής Κοινότητας (ΠΥΥ2008) (1 σύμβαση), β. Παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού για την υποστήριξη δικτυακών υπηρεσιών και λειτουργίας δικτυακών υποδομών (ΠΥΥ2009) (1 σύμβαση), γ. Παροχή υπηρεσιών διαχείρισης δικτυακών συσκευών, λειτουργίας δικτυακών υπηρεσιών και συσκευών ανάλυσης δικτυακών ροών (ΠΥΥ2010) (1 σύμβαση), δ. παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εξυπηρετητών σε μεγάλη κλίμακα, λειτουργίας αποθηκευτικών διατάξεων και λειτουργίας υποδομών παρακολούθησης υπολογιστικών υποδομών (ΠΥΥ2011, ΠΥΥ2012) (2 συμβάσεις), ε. Παροχή υπηρεσιών με αντικείμενο την ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης ιατρικών εικόνων (ΠΥΥ2013) (1 σύμβαση) μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων.

 

Η αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη εδώ , θα δημοσιευθεί σε μία εφημερίδα, και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.