Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο της υπό ένταξη πράξης «ΑΠΟΛΛΩΝΙΣ – Εθνική Υποδομή για τις Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Τέχνες και Επιστήμες και για την Γλωσσική Έρευνα και Καινοτομία»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης της ως άνω πράξης, προτίθεται να αναθέσει μία (1) σύμβαση έργου μέγιστης διάρκειας τριάντα έξι (36) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την υλοποίηση του αντικειμένου: διαχείριση υπολογιστικών υπηρεσιών φιλοξενίας αποθετηρίων της ερευνητικής υποδομής clarin:el  σε νεφο-υπολογιστικό περιβάλλον, μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσης Ειδικών Προσόντων.
Η αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη εδώ, θα δημοσιευθεί σε μία εφημερίδα, και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.