Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο του έργου «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών από την ΕΔΕΤ Α.Ε. προς την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή κοινότητα»

Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο πλαίσιο του έργου «Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών από την ΕΔΕΤ Α.Ε. προς την Ερευνητική και Ακαδημαϊκή κοινότητα»

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης του ως άνω έργου, προτίθεται να αναθέσει επτά (7) συμβάσεις έργου μέγιστης διάρκειας εικοσιτεσσάρων (24) μηνών, με δοκιμαστική περίοδο τεσσάρων (4) μηνών, για την υλοποίηση των ακόλουθων αντικειμένων: α. παροχή υπηρεσιών σε θέματα προωθητικών ενεργειών των υπηρεσιών της Εταιρείας μέσω σύγχρονων διαδικτυακών τεχνολογιών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης (ΠΥΥ2001) (1 σύμβαση), β. παροχή υπηρεσιών για τον σχεδιασμό, ανάπτυξη και υποστήριξη εξειδικευμένων υπηρεσιών τηλεδιάσκεψης για τις ανάγκες της Ακαδημαϊκής/Ερευνητικής κοινότητας (ΠΥΥ2002) (1 σύμβαση), γ. ανάπτυξη εφαρμογών ΤΠΕ σε περιβάλλον Microsoft ASP.NET για την ανάπτυξη, λειτουργία και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΕΤ Α.Ε. (ΠΥΥ2003) (1 σύμβαση), δ. ανάπτυξη, λειτουργία και υποστήριξη πληροφοριακών συστημάτων που αναπτύσσει η ΕΔΕΤ Α.Ε. (ΠΥΥ2004) (1 σύμβαση), ε. Συντονισμό της Παρακολούθησης και της Βελτιστοποίησης Επιχειρησιακής Λειτουργίας στο πλαίσιο υπηρεσιών που παρέχει η ΕΔΕΤ Α.Ε. στην Ακαδημαϊκή και Ερευνητική Κοινότητα. (ΠΥΥ2005, ΠΥΥ2006, ΠΥΥ2007) (3 συμβάσεις) μετά από συνέντευξη, για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων.

Η αναλυτική προκήρυξη είναι αναρτημένη εδώ. Για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε., Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.