Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συνεργασιών στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων PRACE, EGI, EUDAT, OpenMinTeD, VI-SEEM, HPCEuropa3, ReSHAPE, DI4EP, SEADATANET2

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης Ευρωπαϊκών Έργων, προτίθεται να συνάψει συνεργασίες για τα έργα: α. Υπηρεσίες αναλυτή/προγραμματιστή Δικτυακών Υπηρεσιών στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων EGI, EUDAT, VI-SEEM, ReSHAPE, SEADATANET2 και β. Υπηρεσίες διαχειριστή συστημάτων στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων PRACE, EGI, EUDAT, OpenMinTeD, VI-SEEM, HPCEuropa3, ReSHAPE, DI4EP, SEADATANET2, μετά από συνέντευξη για την κάλυψη Συνεργασιών Ειδικών Προσόντων στα ως άνω αντικείμενα, με εμπλουτισμό του Μητρώου Μόνιμων και Εποχιακών Συνεργατών/Οικονομικών Φορέων (φυσικών προσώπων) της ΕΔΕΤ Α.Ε.
Η αναλυτική προκήρυξη είναι διαθέσιμη εδώ και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης κα μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονική αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. στο e-mail: sakka@grnet.gr, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 και ώρα 15:00.