Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου

Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο της Πράξης «Ένταξη Νοσοκομειακών Μονάδων στο εθνικό ακαδημαϊκό δίκτυο ΕΔΕΤ για την υποστήριξη ερευνητικών και κλινικών δραστηριοτήτων στην ιατρική και στη βιολογία, σε νεφoϋπολογιστικό περιβάλλον (Cloud Computing)»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης της πράξης «Ένταξη Νοσοκομειακών Μονάδων στο εθνικό ακαδημαϊκό δίκτυο ΕΔΕΤ για την υποστήριξη ερευνητικών και κλινικών δραστηριοτήτων στην ιατρική και στη βιολογία, σε νεφoϋπολογιστικό περιβάλλον (Cloud Computing)», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και από εθνικούς πόρους, προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις έργου μέγιστης διάρκειας έξι (6) μηνών και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31/10/2015 για την υλοποίηση των ακολούθων αντικειμένων α. “Υπηρεσίες διαχείρισης δικτυακών συσκευών και υπηρεσιών”, β. ” Υπηρεσίες διαχείρισης εξυπηρετητών (server) και υπολογιστικών υπηρεσιών”, με δοκιμαστική περίοδο τριών (3) μηνών, μετά από συνέντευξη για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα ως άνω αντικείμενα.
Η αναλυτική προκήρυξη περιέχεται στο grnet.gr και για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, email: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254. Όλη η επικοινωνία κατά την διάρκεια της πρόσκλησης και μέχρι τα τελικά αποτελέσματα θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Μεσογείων 56, 115 27, Αθήνα, υπόψη κα Α. Σακκά, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 07 Απριλίου 2015 και ώρα 15:00. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.
H αναλυτική προκήρυξη είναι διαθέσιμη εδώ