Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο της υπό ένταξη Πράξης «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για το Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας»

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Περίληψη Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Σύναψη Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου στο Πλαίσιο της υπό ένταξη Πράξης «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για το Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας»

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο της εκτέλεσης της υπό ένταξη πράξης «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για το Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό  Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, προτίθεται να αναθέσει συμβάσεις έργου μέγιστης διάρκειας τριάντα έξι (36) μηνών και σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 31/12/2019, με δοκιμαστική περίοδο έξι (6) μηνών, μετά από συνέντευξη,  για την κάλυψη θέσεων Ειδικών Προσόντων στα αντικείμενα: α. Προγραμματισμό Η/Υ – Software Architecture Design (1 θέση), β. Προγραμματισμό Η/Υ – Senior Java Development (3 θέσεις), γ. Τεχνικό και Διαχειριστικό Συντονισμό του Έργου (1 θέση), δ. Συντονισμό της Παρακολούθησης και της Βελτιστοποίησης Επιχειρησιακής Λειτουργίας (1 θέση), ε. Λειτουργία και Ασφάλεια Συστημάτων (3 θέσεις), στ. Συντονισμό του Γραφείου Αρωγής Χρηστών (1 θέση) και ζ. Στελέχωση του Γραφείου Αρωγής Χρηστών (5 θέσεις), όπως περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Η αναλυτική πρόσκληση περιέχεται εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σακκά Αθηνά, e-mail: sakka@grnet.gr, τηλ. 210-7474254.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν αίτηση με πλήρη φάκελο βιογραφικών στοιχείων στην ΕΔΕΤ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23,, Αθήνα, υπόψη κυρίας Σακκά Αθηνάς, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016.  Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.
Ολόκληρη η πρόσκληση είναι διαθέσιμη εδώ