Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών junior προγραμματιστή για web εφαρμογές που αναπτύσσει η ΕΔΕΤ

Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ Α.Ε.), φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Παιδείας (ΓΓΕΤ) αξιοποιώντας τις προηγμένες υπολογιστικές υποδομές του, παρέχει στην ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα ένα σύνολο από υπηρεσίες όπως η ηλεκτρονική υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας, η ηλεκτρονική υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων (ΕΥΔΟΞΟΣ) και το σύστημα κεντρικής υποστήριξης της Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΕΙ (ΑΤΛΑΣ).

Η ΕΔΕΤ Α.Ε προτίθεται να απασχολήσει junior προγραμματιστές που θα ενταχθούν σε υπάρχουσα ομάδα ανάπτυξης και θα έχουν ενεργό ρόλο στην υλοποίηση web εφαρμογών για την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις:

  • Γνώσεις αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού (π.χ. σε γλώσσα C# ή Java)
  • Εμπειρία στη χρήση βασικών web τεχνολογιών (HTML,CSS, javascript)
  • Βασική γνώση σχεσιακών βάσεων δεδομένων (π.χ. MS SQL Server ή MySQL ή Postgress)

Επιθυμητές τεχνικές γνώσεις:

  • Εμπειρία στην ανάπτυξη ASP.NET εφαρμογών (C#, MS .NET Framework)
  • Εμπειρία στη χρήση MS SQL Server
  • Εμπειρία στη χρήση DevExpress ή Telerik controls
  • Γνώση client-side frameworks όπως AngularJS, knockoutJS, ember.js κλπ.

Πέρα από τις τεχνικές γνώσεις, σημαντικό κριτήριο αξιολόγησης των υποψηφίων είναι η όρεξη για μάθηση, η πρωτοβουλία και η ικανότητα συνεργασίας στο πλαίσιο ομάδας.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Είναι, όμως, σημαντικό οι υποψήφιοι να μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις, επιδεικνύοντας δείγματα της δουλειάς τους στα συγκεκριμένα αντικείμενα.

Καλούνται, όλα τα ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους, για την παροχή των ως άνω υπηρεσιών, μέχρι την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016.

Για την υποβολή του βιογραφικού οι υποψήφιοι θα πρέπει να εγγραφούν στο Μητρώο Συνεργατών της ΕΔΕΤ Α.Ε. και να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο από τη σελίδα https://registry.admin.grnet.gr. Κατά την υποβολή της αίτησης θα πρέπει να επισυνάψουν το βιογραφικό τους και να επιλέξουν τη συγκεκριμένη πρόσκληση από το πεδίο «Ειδικές Προσκλήσεις».