Πρόσκληση για τη στελέχωση του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε. (ΕΔΥΤΕ Α.Ε.) μέσω απόσπασης

Προκειμένου η ΕΔΥΤΕ να ανταποκριθεί στην αποστολή της και μεταξύ άλλων  να υποστηρίξει δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης,   απαιτείται να στελεχωθεί από εξειδικευμένα στελέχη της δημόσιας διοίκησης με αυξημένες δεξιότητες.

Για το σκοπό αυτό προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση επτά (7) μονίμων ή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλων που σήμερα υπηρετούν σε φορείς του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, για χρονικό διάστημα έως δύο (2) ετών.

όπως περιγράφεται αναλυτικότερα στη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιέχεται εδώ

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν σχετική αίτηση (επισυνάπτεται υπόδειγμα στην παρούσα πρόσκληση), υπεύθυνη δήλωση και βιογραφικό σημείωμα και να τα αποστείλουν στο email hr@admin.grnet.gr έως τις 29/03/2024. Η ΕΔΥΤΕ Α.Ε. θα αξιολογήσει τις αιτήσεις που θα υποβληθούν, με βάση τις υπηρεσιακές της ανάγκες, χωρίς να δεσμεύεται ότι θα προβεί υποχρεωτικά σε αξιολόγηση και επιλογή υποψηφίων, που θα υποβάλουν αίτηση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης αυτής. Οι υπάλληλοι που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.